Jdi na obsah Jdi na menu
 


                Oblastní mistrovství Severní Moravy a Slezska

         Ve dnech 5. - 6. července se uskutečnilo v jezdeckém oddílu Dubicko Oblastní mistrovství. Naše jezdkyně startovaly v několika kategoriích. Za nejmenší startovala Anna Křištofová se svým poníkem Monetem v kategorii pony - děti 13-16 let a ukořistili 6. místo. Nejmladší Tereza Tioková s klisnou Arwen startovala za děti (12-14 let) a umístila se na pěkném 5. místě. Dále reprezentovala náš klub Anička se svým druhým koněm  Fire Val v kategorii ml. junioři (15-16 let) a obsadily krásné 3. místo! (tahle dvojice se chystá na MČR v Ptýrově). Naše nejstarší reprezentantka Evča Metnarová s Borou v kategorii st. junioři (17-18 let) se umístily na 4. místě. A poslední kategorii kterou naše holky obsadily byly družstva skládané po třech nebo čtyřech dvojicích ze všech kategorii. I tady se JK Valašsko nestratilo a bylo součástí dvou družstev. Jedno družstvo bylo ve složení Anna Křištofová s Fire Val, Tereza Tioková s Arwen, Kovářová Veronika s Orym (Tj Slovan Frenštát p. R.) a Ptáčková Lenka s Heliem (JO Dubicko) a tohle družstvo si vybojovalo 2. místo, druhé družstvo bylo ve složení Evča Metnarová s Borou, Barča Podešvová s Nike, Simona Dulavová s Bambínem  a Kristýna Kravčenková s Hasky (Tj Slovan Frenštát p. R.) a tohle družstvo dosáhlo na 4. místo. Všem umístěným gratulujeme a doufáme že budou stejně úspěšně překonávat parkury i ve zbytku sezony!!

 

 

SVČ Rožnov,

SDH Prostřední Bečva,

Jezdecký klub Valašsko

uskutečnili

Dětský jezdecký den

2. června 2012

v jezdeckém areálu na Prostřední Bečvě

pt1.rajce.idnes.cz/Detsky_den_JK_Valassko_2.6.2012

 

 

 


 

 

 

 

   SEZÓNA 2011

        Naše sportovní omladina se zúčastňovala závodů již od březnového Poháru žen, který tradičně pořádá TJ Slovan Frenštát. Dále jsme se zúčastňovali parkúrových klání v Ostravě, Dubicku, Velké Polomi, Hradci nad Moravicí a samozřejmě v Trojanovicích. Anna Křištofová a Simona Dulavová se s Alize a Fire Val výborně prezentovaly na Oblastním mistrovství Severní Moravy a Slezka v Ostravě – Staré Bělé, kde Anče s Alize obsadily 2.místo v kategorii dětí a Simona s Fire Val zvítězily v kategorii mladších juniorů. Simona pak s Fire Val SM oblast reprezentovala na MČR D/J ve Zduchovicíc, kde jako jediná ze SM absolvovala obě kola soutěže bez trestných bodů.

img_8656.jpgfire-hradec-5.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Anna Křištofová náš klub reprezentuje hlavně se svými koňmi Citadelou a Monetem. Plnokrevná Citadela dělá na parkúru své první kroky – vlastně skoky a Monet je již zkušený harcovník pony závodů (letos 20 startů stupně ZL-S). Ani Simona Dulavová  nejezdí jen s Fire Val, ale připravuje rovněž mladého Thilla a Bambina a v kondici se udržuje s Niké.

Dalšími úspěšnými jezdkyněmi našeho klubu jsou:
 

Eva Metnarová s klisnami Asazi a Bora. Naděje jsou vkládány hlavně do klisny Bory, (v majetku taťky Aleše Metnara), která letos absolvovala soutěže do stupně ZL. V kategorii pony letos brázdila kolbiště Barbora Podešvová se svojí Esmi a s Jessy Key (majitelka Martina Kvapilová). Esmi absolvovala svou první závodní sezonu a s Jessy Barča skákala ZL-L.
Nesmíme zapomenout ani Kláru Borutovou s Mirzou, Vendy Marečkovou se Šagou, Terezu Tiokovou s Alize a Dagmar Čáňovou s Denisem a Aranou.


 

eva-bora.jpg

barca-esmi.jpg